Hoi, ik ben Coos Wimmenhove

Coos Wimmenhove
foto: bramspaan.com

Ik ben Coos Wimmenhove. Al jaren werk ik zelfstandig als kraamverzorgende, lactatiekundige en bevallingscoach. Ik werk samen met een groep fijne collega’s van het ZZP netwerk Amsterdam en omstreken. Op een persoonlijke, enthousiaste en betrokken manier bied ik (natuurlijke) zorg tijdens de bijzondere dagen van geboorte en meestal de daarop volgende kraamtijd. In deze bijzondere periode probeer ik rust te brengen en geef ik ondersteuning, passend bij jullie behoefte en situatie. Als zelfstandige kan ik echt zorg op maat bieden . Ik bied zorg in Amsterdam en omstreken, zoals Diemen, Duivendrecht, Muiden, Weesp.AanmeldstopVoor kraamzorgaanvragen ben ik niet meer beschikbaar. Voor Borstvoedingsbegeleiding / Lactatiekundige consulten kunt u nog steeds contact met mij opnemen.

Ik kan kwalitatief hoogwaardige zorg waarborgen omdat ik me voortdurend laat bijscholen en cursussen volg om goed op de hoogte te blijven, zoals:

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Aanmeldstop

Voor kraamzorgaanvragen ben ik niet meer beschikbaar. U kunt nog steeds contact met mij opnemen voor Borstvoedingsbegeleiding / Lactatiekundige consulten.

redactie: Jeske Weel  site: Harm Wimmenhove